Galatasaray Başakşehir maçı canlı şifresiz izle, Donmadan bedava izle, Canı maç yayını

Galatasaray Başakşehir kupa maçı ertelendi mi, ne zaman, bugün mü, saat kaçta, hangi kanalda? GS – Başakşehir ZTK maçı neden ertelendi?

Galatasaray Başakşehir maçı canlı şifresiz izle

Galatasaray Başakşehir maçı normalde 28 Şubat 2023 tarihinde yani bugün oynanacaktı. Fakat maç ileriki bir tarihe ertelendi. Maç normalde 5 Nisan 2023 saat 19:00 ‘da başlayacaktı. Maçın ne zaman oynanacağı bilinmiyor.

Stat: Eryaman

Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

GALATASARAY BAŞAKŞEHİR REKABETİ NE DURUMDA?

Şimdiye kadar 24 kez karşı karşıya gelen takımların mücadelelerinde 12 kez Galatasaray sahadan galibiyetle ayrılan taraf olurken 7 müsabaka da Başakşehir’in üstünlüğü ile sona ermişti. İki takım arasındaki 5 mücadele de beraberlikle tamamlanmıştı.

Galatasaray BaşakşehirGalatasaray Başakşehir bedava izleGalatasaray Başakşehir donmadan izleGalatasaray Başakşehir hd izleGalatasaray Başakşehir hd maç yayınıGalatasaray Başakşehir kupa maçıGalatasaray Başakşehir maç yayınıGalatasaray Başakşehir maçı ne zamanGalatasaray Başakşehir ne zamanGalatasaray Başakşehir ne zaman karşılaşmaGalatasaray Başakşehir şifresiz izleGalatasaray Başakşehir ziraat kupası
Comments (0)
Add Comment