[ Matbet TV izle ] Atletico Madrid M.City maçı canli izle, Şifresiz Exxen Spor HD izle

[ 📺 Matbet TV izle ] Atletico Madrid M.City maçı canli izle, Şifresiz Exxen Spor HD seçeneği ile Matbet TV kanallarından ve Bein sport 1 uygulamalarından şifresiz yayınlanacak. Matbet TV uygulamasını indirmek için diğer yazılarımıza bakabilirsiniz.

Atletico Madrid M.City maçı canli izle, Şifresiz Exxen Spor HD izle

Atletico Madrid-Man City maçı ne zaman?

Bu Çarşamba günü Atletico Madrid ile Manchester City arasındaki maç İspanya yerel saati ile 21:00 CEST’de başlayacak. Bu, İngiltere’deki izleyiciler ve ABD’de yaşayanlar için 20:00 BST başlama saati, 15:00 ET ve 12:00 PT’de ayarlayabilirsiniz.

Atletico Madrid-Man City maçı nereden izlenir?

ABD’de yaşayanlar için Atletico Madrid ile Manchester City arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçını FuboTV ve Paramount+ ekranlarından izleyebilirsiniz. İngiltere’de yaşayanlar için maç BT Sport 2 ve BT Sport Ultimate üzerinden canlı yayınlanacak.

Atletico Madrid-Man City maç tahminleri, Banko maçlar

Atletico Madrid’in tahmini kadrosu (3-5-2): Jan Oblak; Stefan Savic, Felipe, Reinildo; Marcos Llorente, Rodrigo De Paul, Geoffrey Kondogbia, Koke, Renan Lodi; Antoine Griezmann, Joao Felix.

Manchester City’nin tahmini kadrosu (4-3-3): Ederson; Kyle Walker, Aymeric Laporte, John Stones, Joao Cancelo; Bernardo Silva, Rodri, Kevin De Bruyne; Riyad Mahrez, Phil Foden, Raheem Sterling.

Atletico MadridAtletico Madrid M.CityAtletico Madrid M.City canli maç izleAtletico Madrid M.City exxen sporAtletico Madrid M.City maç yayını izleAtletico Madrid M.City selcuk sport izleAtletico Madrid M.City şifresiz izleBT Sport 2exxen spor şifresiz izleFuboTVManchester CityParamount+Sport Ultimatetletico Madrid M.City maçı canli izle
Comments (0)
Add Comment