Loading...
19/05
21:45
logoEverton
0
logoCrystal Palace
0
19/05
22:00
logoAston Villa
0
logoBurnley
0
19/05
22:00
logoChelsea
0
logoLeicester City
0
tletico Madrid M.City maçı canli izle
tletico Madrid M.City maçı canli izle

[ Matbet TV izle ] Atletico Madrid M.City maçı canli izle, Şifresiz Exxen Spor HD izle

[ 📺 Matbet TV izle ] Atletico Madrid M.City maçı canli izle, Şifresiz Exxen Spor HD seçeneği ile Matbet TV kanallarından ve Bein sport 1 uygulamalarından şifresiz yayınlanacak. Matbet TV uygulamasını indirmek için diğer yazılarımıza bakabilirsiniz.

Atletico Madrid M.City maçı canli izle, Şifresiz Exxen Spor HD izle

Atletico Madrid-Man City maçı ne zaman?

Bu Çarşamba günü Atletico Madrid ile Manchester City arasındaki maç İspanya yerel saati ile 21:00 CEST’de başlayacak. Bu, İngiltere’deki izleyiciler ve ABD’de yaşayanlar için 20:00 BST başlama saati, 15:00 ET ve 12:00 PT’de ayarlayabilirsiniz.

Atletico Madrid-Man City maçı nereden izlenir?

ABD’de yaşayanlar için Atletico Madrid ile Manchester City arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçını FuboTV ve Paramount+ ekranlarından izleyebilirsiniz. İngiltere’de yaşayanlar için maç BT Sport 2 ve BT Sport Ultimate üzerinden canlı yayınlanacak.

Atletico Madrid-Man City maç tahminleri, Banko maçlar

Atletico Madrid’in tahmini kadrosu (3-5-2): Jan Oblak; Stefan Savic, Felipe, Reinildo; Marcos Llorente, Rodrigo De Paul, Geoffrey Kondogbia, Koke, Renan Lodi; Antoine Griezmann, Joao Felix.

Manchester City’nin tahmini kadrosu (4-3-3): Ederson; Kyle Walker, Aymeric Laporte, John Stones, Joao Cancelo; Bernardo Silva, Rodri, Kevin De Bruyne; Riyad Mahrez, Phil Foden, Raheem Sterling.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.